Gigit waktu menyusu

Hai ib boleh saya tau mcm mana nk bg ank ta gigit waktu dia bf? Kadang marah dia lg gelak.. Padahal gigi bru ada 2 batang.. Ibu2 tlg bg pndpt please.. Sy ank sulong.. #ingintahu A

2 Các câu trả lời

Comel baby🤭 Klu ikut pglmn ipar sy dia tekup mukak ank ke dada klu ank gigit breast time myusu. Bila baby rasa ruang dia akn lpskn nipple tu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

4y trước

sy dh buat.. dia mmg lepas tp dia gelak.. pastu dia gigit lg.. kdang dia tgk kita ralit, dia gigit bg kita trkjut.. 😭😭

anak saya newborn ni, saya dapat rasa gusinya mcm gigit bahagian puting kalau dia dah mamai nak mnyusu lagi😆 alahai 🤣

4y trước

hahahah sama la. kdang main2 je tido.. kdang time mata pejam pon boleh nye dia gigit sekali dua.. 😅