Awal hamil tapi tak nampak baby

2 Minggu lepas hari jumaat, doc cakap scan rahim kosong.. ada 2 kemungkinan kandungan awal terlalu( tak nampak lagi sebab kecil or kandungan luar rahim ada bahaya.. Hari ini saya pergi hosp kk.. Doc nak buat TVS scan normal dalam rahim ada nampak kantung but tak nampak baby.. Doc cakap cek lagi 2 minggu nanti... Nasib baik tak ada luar rahim.. Harap dapat baby.. Maafkan saya xtahu kandungan minggu berapa..

Awal hamil tapi tak nampak baby
2 Các câu trả lời

Bila tarikh last awk period? ingat tak ? kalau ingat share sni nt kita tolong kirakan. senang je skg semua boleh cek google. just letak tarikh last first period awk dan berapa cycle awk tiap bulan. Kita boleh tolong kirakan kandungan dah berapa week.

9mo trước

Period saya sebulan kira 30 @32 days..

usia kandungan awak?

9mo trước

awak muslim ke. if muslim. maaf sy tegur. gambar scan adalah aurat. better awak edit delete gambar. bagi tinggal caption ja