Hamil 21minggu,uri Dibawah?

2 hari lepas sy appt utk chek up dan scan.. Skrg hamil 21 minggu. Doktor kata kelihatan uri baby berada di bawah.. Ketika usia kehamilan 28minggu nanti doktor akan scan lg... Tetapi momi masih agak risau la.. Ada tak momi yang pernah lalui pasal uri dibawah ni? Mungkinkah uri itu akan naik keatas sblm proses bersalin nanti? Please share.

2 Các câu trả lời

Pernah. Masa detail scan 20w uri dekat bawah. Scan 28w pn masih di bawah. Tp 32w uri naik atas. Pujuk2 baby tu😊

21w tu masih awal lagi..dia masih boleh bpusing lagi nti