Tulang femur baby

Hai,saya bru check up di kk hrini. usiq kehamilan 28 weeks. Doktor scan dan mengatakan tulang femur baby agk pendek drp usia kehamilan. Doktor akan repeat scan lg 2 weeks. Sesiapa yg ada pengalaman serupa boleh share tak sbb saya agk runsing pikir hal ni..

1 Trả lời

Anak saya yg last ni mcm tu jugak..turns out the placenta masa tu makin keras so nutrien tak sampai 100% pada baby. Saya kena induce at 38w baby berat 2.9kg sihat alhamdulillah. Tgk macamana for the next scan. Harap2 by then growth dia makin selari with normal rate. Teruskan makan prenatal vitamins, folic acid, minum susu & healthy food to help baby grow better mommy, inshaaaAllah baik2 saja 😊

4y trước

puan fadilah, macam mana ya check up puan seterusnya? saya detected delay 2 minggu dari umur 36 minggu. rasa risau pula hti ni.