38w 4d nk buang air besar

2 3 minggu lps sy kerap buang air. Najis tu cair saja. Raya ke2 jumaat hari tu mcm ada kesan benjol dekat buntut. Hari sabtu da tak ada pulak. Masalah skrg sy nk buang air besar tp tak bole, 1 sebab takut pasal benjol tu keluar lagi. Nk teran sgt da jadi fobia. Apa nk buat yea? ##ingintahu #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Sama la bru kena jgk mcm ada benjol berak xde la keras.. Tpi mcm pedih xselesa bila tngok kat cermin ad benjol.. Ad jgk bli ubat sapu try msukkan tapi pedih.. Risau nk berak lgi n nk bersalin nnti..