Mimpi pregnant test

1tahun 4bulan sye brkahwin..tp smpai skg sye x pregnnt lgi..mngkin rzeki ank tu lmbat..sye redho dn sye x mnyalahi takdir Allah..tp mlm td sye boleh trmimpi buat pregnnt test sbyk 3kli dn semua nye positif..tp knyataan nye sye blom pregnnt lgi..ap mksud dlm mimpi tu ye..bole terangkn x pde sye ap mkne nye 🙏🏼

17 Các câu trả lời

Sy pun pernah mimpi pregnant test positive.. Lepas tu sy p beli kat Watson.. Bila da urine test.. Btul pula positive 😊

Berdoa sis... Harap mimpi sis tu, menjadi kenyataan 🙏 🙏 🙏 Aminn...

insyaAllah.. semoga ada rezeki menjadi kenyataan Amiin.. #TAPSuperMoms

In Shaa Allah.. andai tu rezeki sis ad la tuu.. sabar ye sis..

Semoga ada rezeki sis menimang cahaya mata. Aamiin 🤲🏻

kena jumpa darul syifa

semoga ada rezek sis