Salam semua, skrg saya sudah masuk 10 weeks.Lately ni slalu sesak nafas. Ade x pengalaman mcm saya?

3 Các câu trả lời

ye.. mmg mcm tu.. pastu rse mengah.. nnti 30 weeks ke atas lgi lah rse.. klu tido mungkin puan boleh tiggikan bantal.. cari posisi yg selesa utk tido

Saya 10 week xrasa apa lg kecuali morning sickness yg teruk.nak masuk trimester ke3 baru rasa sesak nafas,pedih ulu hati dan susah nk tidur

Same mcm sy sis....start pregnant mmg mengah....buat ape2 pon mengah....even aktiviti lipat baju pon terasa mengah dgn x cukup nafas.....