Alangkah Indahnya Kalau Dapat Pregnant Lagi

1st time preggy hritu msa bln puasa , actually i pun xtau i tgh preggy msatu . so berpuasa mcm biasa . maybe badan xkuat rsanya then takda rezeki bby gugur msa 9mggu . 2nd time pulak , sbb angkat bnda2 berat n bnyak berjalan . bby gugur msa 6mggu . sedih tu sedih laa kan , tpi Allah dh susun . skrg tgh usaha utk ada bby lgi . doakan i yaa ibu2 semua . just nk pesan utk yg msih di awal kehamilan skrg , jga lah dri anda sebaik yg mungkin . bnyakkan rehat .

7 Các câu trả lời

Salam..nk tnye,awk da gugur dua kali kn...awk plan balik utk pregnant lepas bape bulan eh..sbb sy pn da abes pantang utk kali kedua...gugur yg first..second dnc

5y trước

Oooo okay2...mekasih ye