'Sedang melalui'....

1st pregnancy miscariage pada usia 5 minggu. Sekarng tgh 2nd pregnancy, tetapi pada 6 minggu n keluar spotting. Terus ke ED untuk check. Check tvs n ultrasound, baby masih terlalu kecil. 2nd day, rase dah keluar darah byk, pergi semula ke ED tp according to Dr OnG, sikit je darah tu. Tk perlu dtg ED. Dr hanya bgtau balik rumah n rest sahaja. Hanya datang appoinment di hosp after 2 weeks. Hari ni dah macam bleeding byk n pakai pad. Dont know if should go to ED or tak? Kerisauan... Tp dr ckp, kalau nk miscarriage pada usia kandungan baru 5-6 minggu, mereka tak boleh bantu apa2x. Ubat pun tk bg. Just rest di rumah. Hope everything ok.😔

2 Các câu trả lời

Sis rehat ok. Pikir yg baik2.. Hopefully semua bjln dgn baik. Stay healthy sis. #TAPSupermoms

Bedrest ye sis, be positive, selawat syifa InsyaAllah okay ❤️