14/8

19w dah boleh start beli barang baby ke? Kalau dah boleh nak beli ape dulu?

2 Các câu trả lời

beli online je.. awal2 mcm tu beli brg yg besar2 mcm katil baby, car seat or apa2 yg sedikit mahal. lepas tu yg lain beli sikit2 sebelum masuk 8@9 bulan.

Kalau nak beli baju, newborn punya tak perlu banyak2. Tapi kena rajin basuh banyak kali. Beli sikit2 boleh dah kalau nak. Mcm sy 30w ke atas baru beli.

4y trước

Boleh je awk. Kalau nak beli nanti pun boleh tapi nnti takut terbeban sikit laa sbb banyak nak beli kan.