tanda kelahiran.

18/7/19 @ 2 am Saya ada kuar darah mcm period, sampai kene pakai pad. Adakah itu tanda2 da nak bersalin? Apa yg patut saya buat? Patut pegi hospital da ke? Due saya 30/7.

13 Các câu trả lời

p hospital sis, salaj satu tanda nak bersalin...sebarang pdarahan kena ke hospital

Smga selamat ibu & anak,,kluar darah tmasuk tanda2 bsalin ,,tu pengalaman sy,

terus p hsptl la mummy..slh 1 tnda melahirkn sd tu..jgn biarkn ok..😃

dh Ada tanda dah tu sis,,semoga dipermudahkan segala urusan🤗

Dh tanda tu sis..terus pergi hospital..jgn lupa pakaian baby

Turun tanda dah tu. Moga dipermudahkan bersalin ya 😊

Pergi hospital sis. Saya keluar darah jugak mase 38w

Semoga dipermudahkan segala urusan sis. Pergi jela.

yee..Itu slh 1 tanda.Sis pergi je hspital😎

Pergi hospital sis..semoga di permudahkan.