14 Weeks..

14 Weeks kita bolh tendang an bby tak... Ker 6bulan ke atas??

45 Các câu trả lời

knpe sye hamil tapi keluar darah selama7 hari macam haid tapi aku cek tak de apa memang ade ke ibu² yg lain mengalami hal yg se rupe ngan sye ...??

Saya 14w 4d dah rasa first time gerakan baby sgt clear dia tendang bile saya pusing tidur ke kiri.. dua kali sy rasa tendangan halus dia ☺️

saya 14weeks 3ari dah mula rasa dia tendang tapi xde la kerap..doc cakap x semua boleh rsa bby menendang perut kite..

ikut bdn.sy dah rasa baby bergerak msa usia kandungan 14 weeks. bila ank lahir bdn sangat aktif.

Macam mana ekk rasa klau dia gerak2 and tendang. Saya 14weeks 6hari. Saya rasa mcm sakit2 kadang2 kat bawah perutt ni tapi skejap jee.

boleh je rasa..tapi tak selalu la sbb kecik lagi kan..jarang bleh la rasa mcm denyut2 halus gitu..mcm tendangan kecil la..

Saya rasa krem je bila baring.. Skjp sakit skjp x.. Mcm sengal je kt perut ni. Kdg rase jgk 😂 kdg rse nk garu je perut ni sbb xselesa

Harituh sekali saya rasa dia sebab nampak timbul , lepastu hilang dah . Sebelum tidur setiap malam saya akan rasa dia bergerak 🥰

saya juga 14 weeks 2 days. Alhamdulillah, dh ada rasa denyut sesekali, perut juga dah nampak sikit😀😀😀😀😀.

nak tanya mommy yg pregnant 14week ni senang terjaga tak waktu malam.. saya sejak smlm banyak kli terbangun..

2y trước

saya juga 14 weeks 2 days. tiap-tiap malam terjaga, tidur pun susah juga, Sebb kencing 2/3 minit kencing.😌😌😌