14 Weeks..

14 Weeks kita bolh tendang an bby tak... Ker 6bulan ke atas??

45 Các câu trả lời

Ada rasa geli2 dah, kalau saya la

3y trước

Ya betul cuma halus. 6 bulan atas nnti bru rasa kuat

sy masih tak perasan kalau baby gerak 🤣

nak tnya kalau nugget bole makan tak 14weeks 2day

3y trước

haha. boleh mkn tp jgn slalu. sbb mknn segara/fast food xelok sgt

awal lagi kot. tp tgk jugak org la. saya 20 weeks baru rasa bubble halus je bergerak dlm perut.

nk tnya masa 14w ni boleh k kalau nk berpuasa? effect pada baby x kalau kita lapar?

memang 14weeks tak nmpk prt lg klu nmpk prt pun msa 6 atau 7bln sb tgk bdn msing2

nak tnyaa oke tak kalau saya amalkan pati buah delima gulsan time mengandung

ye mmng tk nmpk prt bole nmpk msa nk msuk 5 bln bru nmpk prt

saya 14 weeks 2 days, dah ada rasa denyut sesekali,😬😬

sy blm rasa lg sis..cuma rasa tk selesa kdg2