masalah jantung dikelilingi air,,protien keluar melalui kencing..siapa ada masalah macam sy??

13/4 kena check in ward ..sedihnya..bila dokter kata ada masalah bila time pregnant ni..strees sangat bila dapat tahu..minta dijauh kan lah segala penyakit..5tahun menunggu kehadiran anak no 3 ..tidur tak lena..makan tak kenyang..nak buat apa semua terfikir kan masalah dalam diri ni..???

2 Các câu trả lời

Takde pengalaman macam ni. Semoga kuat Dan dipermudahkan urusan Puan💪💪