masalah jantung dikelilingi air,,protien keluar melalui kencing..siapa ada masalah macam sy??

13/4 kena check in ward ..sedihnya..bila dokter kata ada masalah bila time pregnant ni..strees sangat bila dapat tahu..minta dijauh kan lah segala penyakit..5tahun menunggu kehadiran anak no 3 ..tidur tak lena..makan tak kenyang..nak buat apa semua terfikir kan masalah dalam diri ni..???

2 Các câu trả lời

Klu sis tgh prggy, dgr kbr bgini.. Mgadu pd Allah SWT smg Allah pelihara anak kita. Slu la dgr surah2 diyoutube, loop setiap mlm, baca doa setiap kali solat jauh rasa stress moga Allah lindungi sis dr rs tertekan, sedoh.apa shj pbawaan ibu sksn mdorong kepada janin kita.. Sntsla berbaik sgka, cari kekuatan utk dptkn ksabaran mlalui hal positive spy trus kuat sb sis dh lama tunggu cahaya mata ni

Takde pengalaman macam ni. Semoga kuat Dan dipermudahkan urusan Puan💪💪