Berat badan.makin turun..

12 weeks pregnants ..normal atau tidak berat badan makin turun...katenye kalau berat naik baby sihat..kalau berat turun mcm mane?..sbb makan semua muntah..mcm2 cara dah buat..makin turun berat badan..

1 Trả lời

Awal pregnancy doktor mmg akan expect berat turun klu yg ada alahan. Bila alahan dh berkurangan/tk ada tu kena cuba naikkan berat balik tp jgn sampai melebih had pulak, nnt kena bebel dgn nurse dan doktor 😅

3y trước

Kalau risau boleh jumpa doktor, minta nasihat. Doktor akan advise cara makan. Tp klu doktor rasa teruk sgt, mungkin kena admit ward utk dipantau.