Darah berketul

1/1/22 saya period 15 hari 1/2/22 Saya period 15 hari 1/3/22-1/6/22 3 bulan tak datang haid 1/6/22 datang haid period darah merah dan berketul-ketul 1hari kena tuala wanita 2 kali... hingga ke hari ini...

Darah berketul
6 Các câu trả lời

Sy pernah jadi mcmni. Betul2 kacau period sy. Terus sy pergi check dekat hospital. Ambik darah banyak kali sebab doktor suspect thyroid, rupanya tak. Lastly doktor check gula sy, confirmed saya ada kencing manis. Saya bukan nak menakutkan sis tapi better sis pergi buat check up untuk kepastian.

You better ke klinik wanita jumpa doctor, maybe masalah hormon but better doctor check you dulu. This is something you cannot ignore, haid for 15 days and now non-stop period.

maknanya hampir 2 minggu lebih sis berteka teki dgn darah yg keluar ni darah apa🤦 spatutnya kalau nmpk darah yg pelik terus gi klinik tnya doktor😬

sis ada cek upt ke tak dtg period tu, sis boleh je ke klinik scan, kdg dri situ doc boleh tngk rahim kita menebal ke ap.

masa x dtg period mommy ade buat upt test?

better cek