10 tahun TTC. Hanya bertahan 7 minggu.

10 tahun TTC. Beberapa kali IUI, gagal. Allah Maha Kaya.Dia datangkan kegembiraan mengandung secara neutral. Tapi Dia juga sebaik-baik perancang. Kandungan hanya bertahan 7 minggu. Sekarang sedang menanti ‘si kecil’ keluar sendiri. Doakan saya terus kuat. #miscarriage #miscarriage7weeks

18 Các câu trả lời

sy 5 tahun tngu lpas tu gugur tahun lepas akhir tahun alhmdullilah bulan 2 disahkn mengandung sekarang dh 4 bulan dh