10 tahun TTC. Hanya bertahan 7 minggu.

10 tahun TTC. Beberapa kali IUI, gagal. Allah Maha Kaya.Dia datangkan kegembiraan mengandung secara neutral. Tapi Dia juga sebaik-baik perancang. Kandungan hanya bertahan 7 minggu. Sekarang sedang menanti ‘si kecil’ keluar sendiri. Doakan saya terus kuat. #miscarriage #miscarriage7weeks

18 Các câu trả lời

salam takziah sis..sya pon tgh mngalami skg..bertahan 10w je.. semoga kita tabah menghadapi ujian ini..

Boleh tahu kenapa ker? ada simptom? saya pun risau sebab tahun lepas keguguran masa 6 minggu

Smoga Allah menghadiahkan mu zuriat suatu hari nanti.. jangan putus asa ya..

Saya pun nak share dgn sis juga mcm mana boleh terjadi mcm tu ya ?

mcm mn blh jd macam tu sis?boleh kongsi kalau xkeberatan

semoga Allah ganjarkan dengan sebaik-baik ganjaran

mcm mn boleh jd mcm tu sis

bleeding ke..