BSP

10 hari dah derek puasa alhamdulillah, arini tak boleh puasa sebab cek BSP. Betul ke sebulan tak boleh puasa Ramadhan orang yang ada gdm ni? Sizz kompius arr ?

20 Các câu trả lời

Yes...xbole puasa...sy pon gdm...doc xgalakkan..kalo nk puasa atas risiko kite sdri

Sy GDM ON INSULIN ON METFORMIN..mmg dktr xbg puasa...puasa boleh ganti.kesian baby

Saya gdm...sebelum start ramadhan lagi nurse dah pesan,nanti jangan puasa...

Saya gdm on diet..nak try puasa..tp tak bole..hypo jadinye..kesian baby

Yg ade kencing manis jgn puasa ye.. tkut jd hypo je

Bsp bacaan berapa? Sampai kne mkn ubat..

X boleh puasa sbb doktor da bgthu jgn puasa..

Ni antara yg tk digalakkn berpuasa sis

Rasanya xboleh puasa..boleh cek kt google

Sy pun gdm dokto xbg puasa