Susu Habis

09/08/2023 - Sampai di pejabat, mama hidupkan telefon. Mama terima satu WhatsApp daripada pengasuh Aina. Alamak. Mama lupa nak cek susu formula Aina ada lagi ke tak sebab baru tambah beberapa hari lepas. Terpaksalah ayah cari kedai untuk beli susu Aina. #susuformula

Susu Habis
2 Các câu trả lời

Saya mggu lps terlepas pndg botol susu, sllunya basuh tros masukkn dlm bag tp nk dijadikan cerita pgi tu guna botol susu tu sbb anak nanges nk susu then basuh ltk kt meja, nk bg kering sblm masukkn dlm bag, last2 husband ambek bag tu saya pon tk pndg dah kearah meja, naik ofis ngasuh ckp botol susu tkdk dlm bag, naseb lah rumah dekat ja dgn tmpt keja n rumah ngasuh, berjalan lah saya kerumah then hntr botol pastu naik ofis semula🥲peluh tiak kita pagi tu😂pagi yg productive

9mo trước

Kan, last2 biar ja botol susu dlm bag tu pakai botol yg laen kt rmh😂bknnya tkdk tp saja

Inilah situasi yg paling ditakuti bila baby below 6 months, yg masih fully dependent on susu. Panic skjap. Mama kena buat reminder nie. 😅 Reminder dlm telefon dan reminder memo note tu lekat kt peti. Senang setiap pg dpt tgk.

9mo trước

hehe. kalini terlepas pandang nak cek. Anak minum susu formula kat rumah pengasuh je. Mujurlah dah susukan dia sbelum hantar ke rumah pengasuh tadi.