Latok Atasi Masalah HB Rendah?

Yuhuu semua! Latok, rumpai laut yang kelihatan seperti buah anggur! Ia dikenali sebagai 'anggur laut' dan diperkaya dengan vitamin B12 yang mampu atasi anemia ibu hamil! Baca lebih lanjut: https://my.theasianparent.com/latok/web-view

3 Các câu trả lời

Sy pregnant 5weeks++, alkisah sy teringin nk makan latok so husband bawa sy mkan latok semalam, & then this morning kawan sy call ckap latok membahayakan baby tapi bila search info yg mengatakan latok membahayakan baby tkde pulak keluar .. mksdnya kat sini tkpe kan mkan latok ?

ouh really😁

Woahhh!