Caj Bersalin Di Hopsital Kerajaan.

Yuhuu Mommies! Dah bincang dengan pasangan nak bersalin di mana? Haa, jika berniat ingin bersalin di hospital kerajaan, ini adlah anggaran caj yang dikenakan. Semak di sini: https://my.theasianparent.com/caj-bersalin-hospital-kerajaan/web-view

2 Các câu trả lời

alhamdulillah semua 4 ank dilahirkan di gov hospital..dpt nurse n doktor yg baik2 semuanya...mmg la Ada nurse yg berckp kuat n kasar...tp ibu2 jgn ambil hati....asalkan dgr cakap doktor n nurse InsyaAllah lancar...caj pun terlampau murah...nikmat apa lg yg nk Kita dustakan.. alhamdulillah..bersyukur sgt jd warga Malaysia...🤭🥰😍

Good info tq