Nk tnya. Sy ni x boleh kalau susu2 ni sbb senang tercirit birit. tp skrg ni susah nk buang air besar

Yogurt atau yakult..atau vitagen ni.. agaknya baik x untuk sy lancar kan pnghdmn sy.. sy nak lancar bila mmbuang air bsar ni.. tp takut pula tercirit birit sbb baru juga sembuh dari pnykit cirit birit ni.. sy ni jenis senang cirit birit dan senang juga sembelit..#ingintahu #pregnancy #bantusharing

1 Trả lời

Hi sis. Saya pun sembelit minum yakult terus lancar membuang.

4y trước

wahh jadi nya x lah mmbuat perut sakit kan.. nanti nk cuba..