suntikan perancang.

Yg ambil suntikan perancang ni nk tanya sikit... Kat bahagian mana dia suntik... 😅 saya ni jenis takut jarum... 😂😂😂

2 Các câu trả lời

D punggung ja tu sis.ikut pilihan sis la,antara kiri or kanan.sa pn ambil jarum perancang biarpun sa takut jarum😂time kena jarum tu sa tutup mata rapat2 n gigit sapu tangan..nasib nurse yg jarum pn faham.dia suruh sa tarik nafas hembus.bgitu ja.

kat bahagian punggung tapi xnmpk pun jarum nye sebab kite perlu mengiring time kene cucuk tuu