Buku Pink

Yeay dh bukak buku pink ?excited sebab first baby ?

Buku Pink
25 Các câu trả lời

Warna putih stker kat buku pink tu xdw masalah kshtan hijau ade msalah hb rendah or lain2 merah tu lagi utk phtian dok n nurse. Stker tu thap kshtan ibu.

alhamdulillah.. seronokkan.. akhirnye kiita pun ade buku nie.. kih3.. enjoy every moments ye mommy...

5y trước

ttc 3 tahun yunk.. mana happy.. mcm dpt result gempak.. m hehe

Tahniah...take care sis...saya dah bersalin hari tu 13hb mei...anak yg ke 7..😍😍

Waahh bestnye sy pun ni first baby,skrg da 7 week..x sbar nk tggu minggu dpn 8 week

tahniah... sy masa mula2 bukak buku hijau lg.. tapi skrg da 36week da tag merah

Saya punye buku pink warna putih, yg warna pink nurse yang simpan hehe..

5y trước

Sy pun 😊

Lama tak proses buka buku pink? Half day or more?

5y trước

Betul tu halfday juga.sy baru je buka buku minggu lepas

Bukak buku pink ni ms kndungan 8mnggu ke? #firstbaby😊

5y trước

Sy buka masa 7mggu

Buku pink sy nurse tulis P je. Xde sticker. Apa maksud P tu ye?

5y trước

Ok sis 😊

alhamdulillah..take care & enjoy every moment ye mommy! 😊

5y trước

Alhamdulillah. Terima kasih sis 😘