Assalamualaikum. Boleh bagi anggaran kos buka buku pink di kk dan klinik swasta? Sy first time. Tq

Yang mana lagi okay? ##ingintahu

10 Các câu trả lời

sy buka buku pink di kk dan swasta.. kt swasta buka 200. lepas tu checkup depends atas service doc.. pling mahal 200, plg murah swtakat ni rm80 je stiap kli checkup. yg bestnya checkup kt swasta ni stiap kli checkup doc akan scan baby.. so far sy puas hati je checkup swasta, details je doc cek. sblom ni dgr mom yg checkup swasta ckp doc swasta cek acuh x acuh je. alhamdulillah sy punya doc cek mmg details.. 30-40minit jgk

3y trước

terima kasih ya.. 😚

Klinik kesihatan ibu&Anak Free of charge. nak cepat datang awal ikut masa appointment yg diberi. jgn appointment pkul 8, 8.30 baru sampai.. musim covid ni semua terhad, kdang ada nurse yg ditugaskan jaga bhagian covid maka nurse jd tak cukup utk cover balik. swasta high cost tapi sama ja tempoh menunggu, klau dah 10 org appointment pukul 8 , takkan dorang nak layan 10 org time tu jgak.. 🤭🤭🤭

klau baby 1st better gie klinik kerajaan...sbb sis pernah nk buat kat klinik swasta...doktor Tue sarankn buat kat klinik kerajaan klau baby 1st...

better pergi klinik kesihatan kerajaan..hampir semua FREE termasuk rawatan gigi utk ibu mengandung. Ubat apatah lagi.

kk free...tp lame nk tgu...swasta stiap kali cek dlm 100++ blom cmpur scan n vitamin..tp dlm sejam @ xsmpai da siap

Government free.. If private, well, standby rm150 as 1st time visit..

kk free kalau swasta ikut harga masatu bukak sekali fully check scan 280

3y trước

terima ksih ya.. 😚

Klnk kerjaan sis..semua free n perkhidmatn semua ok

Tiada bayaran .. free jer ☺️ klau swasta yer kena byar

3y trước

Free saja sis... kalau ada masalah waktu awal² pregnant ni kena buka buku awal utk pantauan kesihatan di kk.

W'salam. klu d kk free je. tak pasti kt swasta brp.