Anmum vs enfamama

yang mana lebih elok untuk diminum? saya baca ramai kata anmum kandungan gula tinggi , betul ke? saya dah masuk 3 kotak anmum nie , terasa takut pulak bila ada yg kata gulanya tinggi . kandungan saya baru 10weeks tapi orang ramai kata saya preggy dah macam 5 6 bulan 😥

1 Trả lời

Hi mommy. Maaf saya ada pengalaman minum susu Enfamama sahaja. Saya tidak pernah cuba susu Anmum. Mommy boleh cuba check kandungan gula pada kotak susu tersebut dan tanya pendapat nurse/ doc di kk. Moga mommy dan kandungan sihat selalu 💕