anmum or enfamama

I on diabetes diet control.. between anmum & enfamama which milk less sugar?

8 Các câu trả lời

blh minum similac mom sis.. recommended from my dietition its low fat and low GI.. suitable for GDM mommys

Sy pun pernah kena gdm dulu, doc tk bg amik susu semua tu, sebaliknya amik fresh milk 😊

5y trước

Kan, sbb takde gula tambahan mcm susu tepung

doc tak suggestkan susu mcm tu.. better minum fresh milk. goat milk is better sis 😊

My doc not allowed me to drink anmum bcoz of the sugar level..

Can consider similac to me it was the least sugar content

fresh milk sis. kdg2 sy mnum anlene. kurg manis jugak.

Gantikan dengan susu kambing if boleh masuk tekak.

i also gdm on diet..i minum susu hl je..

5y trước

ye.. sy mnum ssu hl je.. xmnum pn ssu ibu.. sy mnum yg merah putih tu..sbb ade folic acid..