miscarriage

Hi ya'll. Sedih nya hati bila disahkan miscarriage awal pagi ni at 9w. Ada bleeding masok 3 hari, pegi emergency sebab sakit sgt perut sampai tak dapat nk jalan. Doc scan tgk mcm xnampak. Masa nak pegi amek urine, masa kencing terus keluar ketul2. Panic la skjb sebelum kutip n tunjuk pada doc. Refer ke gynae, mmg dah complete miscarriage. ? Makanan pantang miscarriage macam org lps bersalin ke? Sb ni 1st preg, masih xde pengalaman. Doakan sy dpt hamil semula lps ni. Tq ?

2 Các câu trả lời

Cukup sekadar makan mkanan healthy food je, tu yang Penting.. healthy food yg bantu utk recover balik kesihatan dgn lebih baik.. insyaAllah ada rezeki lain nanti..

☹️ stay strong ya, sis. inshallah ada rezeki nanti. 💖