Mengah tak bole bawa bincang

Ya Allahhh nak masuk tri ke2 ni mengah dia lain macam ye. Jalan sikit semput, cakap sikit mengah. Rasa nak berhenti kerja pun ada ni😂 ni nak sampai 9 bulan mau rasanya nak duduk baring je ni. korang macamni jugak tak. Ponattt

5 Các câu trả lời

Sama !! 😭😂 Kadang time tengah baring pun. Rasa mcm semput je. Lagi2 bila lepas buat kerja pape. YaaAllah 🥹

betoi.. saya pn sama.. mengah, nafas pendek.. mkn sikit ja serupa mkn 2 3 pinggan..🤣🤣🤣

samalaa sy kak. alahan pun makin kuat. 😭

sama la kita..sy asyk nk baring je😅

haha..same sis ...