Mengah 16w

Baru masuk 16w tapi pregnant kalini mengah lain macam. Tambah pulak dengan musim covid bertambah paranoid. Kejap2 check oxygen dengan tekanan darah. Alhamdulillah normal je. Ada tak cara nak hilangkan sikit mengah ni. Kadang tengah makan pun rasa mengah nak mengunyah tu. Pregnant first aritu takde pulak macam ni.

1 Trả lời

Saya harap mengah puan dah ok, tapi biasalah, kita mengandung ni memang akan mengah bawak perut