36week5days

Ya Allahh. Dalam kandungan cm niy mmg susah nakk tidur ke? mommies sume adee yg sama mcm saya keh?

9 Các câu trả lời

sama laa sy cuba letak bnyk bantal kt belakang stu , kt kaki stu yg peluk lain lg , yg kt kepala lain lagi . senang cite dikelilingi bantal bru selesa , terus ta sedar2 smpai pagi 😄

5y trước

haduui. jenuh keliling bantal. bab nk pusing nty mmg susah. hihihi.

Sme la saya sis sy da masuk 27w pusing sne pusing sni xley tido. Last2 tido sparuh duduk. .kne pandai crik keselesaan sendri. .tu normal sbb baby mkin membesar☺️

5y trước

kannn. malam jee baby aktif mengeras taw. sakit sgat. kite tak selesa.

Sy dh 32weeks..Mlm2 krem kaki smpai tk leh gerak..lepas tu skit bhgian sudu hati kalau bring kiri dgn kanan 😭😭

5y trước

Mungkin jugak kurang kalsium punca cepat krem.saya biasa waktu tido selalu sengal2 bdn kn mudah nk ngeliat.cepat2 sedar tarik kaki.haha.kalau ngeliat kn kita tolak kedepan kaki.tp mesti tarik keblkg mmg xselesa lh.xpuas rasa ngeliat tu.

Normal sis.. Pusing kiri tk kena pusing kanan tk kena.. Sy pon mcm tu .. Lastly sy jus tidur atas sofa je..

5y trước

kann. kite smpai takthu nk buat apee dahh. kdang tu subuh baru boleh tidur.

sy pun sama! nk pusing kiri kanan tu aduyaiiii..kemain payah..step by step, amik masa..hehehe

5y trước

haa kannn. nk tunggu betul-2 ngtok tu. ya allahh. tkthu lahh bilee.

Saya bru 33w dh rasa susah nk tidur mlm sbb kaki suka krem lpastu baby aktif mlm² hmm😞😞

5y trước

cube try sapu minyakk. minyak apee-2 jee yg biasa pkai.

Saya baru masuk 30 mggu.. Yaallah dah berapa malam ni susahnya nak tdur.. 😢😢😢

5y trước

haa. kite dah dkat sminggu dahh. subuh bru boleh tidur. tpi kjap-2 tersedar. tidur tak nyenyak.

Hp peneman sis waktu malam..laki dah xmampu nak teman kalu tiap malam.

5y trước

hahaha. kannn. sabor jee lahh.

Ya. Mmg susa dah nak tdr usia kandungan 36minggu keatas