Sembelit. Membuang Air besar

Assalamualaikum selamat pagi. Hyeee mommy2x Sy makan zincofer 2biji sehari before niy mmg sembelit tapi xkua darah. 2hari niy sy membuang air besar msti kua darah.. ada sapa2 sama cm sy tak?? #firsbaby #firs1stimemom

2 Các câu trả lời

sis cube minum susu kambing wildan..saya pon mase tu macam sis jugak buang air besar keluar darah..sekarang alhamdulillah dah senang nk buang air besar.

2y trước

Mekasih sis. InshaAllah nnti sy cuba yeaa sis🥰

makan buah sis. makan betik & prune. kalau biarkan boleh jadi buasir ni

2y trước

Yea sis inshaAllah nnti sy cuba yeaa makan buah. Mekasih byk sis