Baby 1bulan 1 minggu tak lepas hearing test kali ke-2

Ya Allah sedihnya, anak saya tak lepas lagi hearing test kali kedua, lepas ni ada saringan pulak 4 bulan lagi. Doc kata tahap pendengaran dia rendah, kesian bila tengok dia.. tapi bila tepuk tangan atau barang jatuh dia akan respon dan terkejut.. possible ke tahap pendengaran mereka akan tinggi? Ade ke mommies yg ada pengalaman macam ni? #firstmom #ingintahu #bantujawab

2 Các câu trả lời

Sy tak berani nak jawab ni takde pengalaman. Tp nak doakan anak awk baik2 je and semoga urusan awk dipermudahkan. Nanti check up tanya doctor ye sis 🫶

7mo trước

Terima kasih sis doakan utk anak saya.. semoga semuanya baik2 je. Begitu juga pada sis

Sis utk test seterusnya dah pergi ke ? Result mcm mana ? Semoga yg baik baik saja dan dipermudahkan segala urusan 🤲🏻✨🫶🏻

2mo trước

Anak skg dah nak masuk 6bulan. Hearing aid utk bantu dia dengar melalui alat yg lekat kt telinga tu. ya hospital yg suggest.. kalau tak pakai dari skg risiko anak akan speech delay..