Episiotomy 3rd Degree

Ya Allah, sakit sungguh sehingga dah berpantang hari ke 18 dah ni. Nak duduk dan bangun pun masih seram lagi. Korang ada yang 3rd degree episiotomy?

Episiotomy 3rd Degree
2 Các câu trả lời

Sy 3rd degree. Perit mmg perit. Tp layankan je. Sbb seminggu pantang kt hspital hb sy x stabil. Jd dh lali walaupun sakit dia bila ingat balik seram pn ada. Huhu. Baby pn dh 8bulan lebih.

5y trước

Hi. Gel gamat luxor. Cuba search. Tube warna hijau.

Allahu seramnya sis 😥 memang ada yang boleh terkoyak sampai situ ke ? Scarynyaaa 😭

5y trước

Mungkin doctor tgk kaedah mana yg sesuai dgn mommy kot. Anak sy size biasa je 3.2kg. Kadang2 sebab anak first, ikut nasib jugak la sis.