baby

ya Allah guys.. srs ckp.. sjk mengandung ni.. prngai ni teruk sgt ... lbh pntg kn game dri isteri .. srs stress sgt2 .. ape ye perlu buat??

3 Các câu trả lời

Hahah sy lagi terok... Lansung xamek tau... Asyik dgn grop snooker... Karoke starmaker... Brg2 baby lagi lah xamek tau... Tu pon mak beli kan semua dah.. Dok rumah fmly lansung membantu kita yg tgah mgandung nie. Kecewa sgt2...

bincg elok dgn husbnd...face to face...jiwa mommy to be ni mmg sensitive..huuu

6y trước

btw tq ye share