Nak tny kwn2

Xpe ke kalau suami hisap vape. Tu pun sorok2. Ade effect x kat kite pregnant ni?

8 Các câu trả lời

walaupun suami x directly merokok dpn puan, puan dan family boleh jd second hand dan third hand smoker.. ini untuk smua jenis rokok, e-cigarette, vape dan sebagainya sebab semua ada chemical bahaya..

2y trước

sama2 sis..semoga kita smua dilindungi

efek ke tak tu tak pasti tapi better elakkan. kalau suami nak hisap juga minta dia hisap jauh. untuk kebaikan kan.

2y trước

takpa la sis atleast dia tak hisap dekat sis pun okla tu.

Suami saya klu hisap vape or rokok…..dia p jauh2…..saya ok je…jgn duk depan saya dah la………

2y trước

Skrg musim puasa kan. Biase lps buka n sahur sy prsn die masuk toilet n hisap. Skrg sy mmg elak masuk toilet lps die gune tu

Klu sy, sy elakkan.. Xkisah rokok or vape or cerut or anything yg keluarkan asap. Better tanya dktr

2y trước

Masam muka sekejap tak apa. Ckp dgn dia, nak zuriat yg sihat..bkn ibu shj kena jaga makan minum semua. Ayah pun kena main peranan, jaga kesihatan sama2. Kita mengandung sgt sensitif dgn bnyk pkara. Apa yg ibu sedut, bawa ke kandungan.

sorok2 tu ke mana? kalau hisap diluar kwsan rmh oklh.. jgn dihisap dlm rmh..

2y trước

hmm tegur ajelah mommy.. demi kebaikkn mommy n baby dlm perut ckp kat dia hisaplah kat luar.. x perlu nk sorok2 hisap dlm toilet..

suami hisap nak suruh henti pasti tak blh jd suruh dia gi jauh sewaktu hisap

2y trước

Dah jd kebiasaan ketagih. Berhenti blh jika lelaki atau perumpuan berniat ingin berhenti tp bukan immediately, pelahan lahan sbb takut komplikasi mengejut pada diri mereka impak kesihatan. Selalunye ramai lemah nak henti dari kebiasaan. Ada yg jd pemarah spt tidak biasa dgn ketagihan especially bulan ramadhan ramai mengawal utk beberapa jam sejurus berbuka yg carinya itulah keutamaan 😆😆

Suruh suami jauh dari kita kalau dia nak merokok atau vaping 🤗

2y trước

Mmg die menyorok2. Biasa dlm toilet. Tp sy xpnh masuk toilet slps dia. Lps sy thu ni laa. Aritu pelik knp laa bau sdp sgt ni. Lahaii

suruh husband vaping dkt luar rumah je