Ada siapa2 minum ubat kuat rahim duphaston Di awal khmilan 2-3 minggu? Okay tak?

Xda bleeding tetapi cuma risau kandungan ada apa2 sbb ada pcos..

1 Trả lời

I had duphaston sampai week 14. Good for the baby tapi ada side effect la sikit untuk ibu. Untuk saya, jadi pening, nak muntah. Memang tak berapa selesa. But so far, Alhamdulillah. My babies are doing good kat dalam tu. Doakan for my full term and safe delivery 😊

3y trước

sis, sis makan duphaston tu sbb ada bleeding ke sis