Pregnant 6w tapi belum scan 🥲

X sabar sebenarnya nak tengok baby dalam perut nie 😔 tapi terpaksa delay buat scan sbb belum ada kereta nak p klinik 🥹.. InshaAllah within these 2w kereta baru dah boleh ambik tp agak jauh..Sandakan - Tawau ,,pergi balik dalam 12jam..moms semua doakan ye urusan saya dipermudahkan,baby n fmly semua selamat,,dpt kereta baru then baru buat scan..ammiinn 🤲🏻

3 Các câu trả lời

sya pun bru 6w . InsyaAllah smoga di permudah kan sgala urusan

2y trước

tq awak,,semoga Allah lindungi awak juga n baby 😊