Buat Tvs scan baru nampak baby

30/1 pergi appt kk, nak scan.. tapi taknmpak baby.. then kena refer HKL buat TVS scan baru nampak tp baby smoll lagi.. dr kata mybe baru 4-5weeks, tkboleh kira dari previous period… risauu kita bila kk scan tk nmpk apa2 tauu 🥲🥹 genap sebulan lewat period nnti nk scan sekali lagii… doakan baby kitaaa❤️

2 Các câu trả lời

tak boleh kira dari period sebelum maksudnya kira mcm mna? yg doc ckp baru 4-5weeks tu dia kira dari tarikh apa ye

8mo trước

Kiranya persenyawaan tu berlaku lewat dari hari subur.. umur janin + - seminggu dari tarikh period tu normal

🤲🌻