Pregnant 6w tapi belum scan 🥲

X sabar sebenarnya nak tengok baby dalam perut nie 😔 tapi terpaksa delay buat scan sbb belum ada kereta nak p klinik 🥹.. InshaAllah within these 2w kereta baru dah boleh ambik tp agak jauh..Sandakan - Tawau ,,pergi balik dalam 12jam..moms semua doakan ye urusan saya dipermudahkan,baby n fmly semua selamat,,dpt kereta baru then baru buat scan..ammiinn 🤲🏻

3 Các câu trả lời

Aik sis knp tak berklink kat sandakan je? If bila2 pinda ke tawau boleh juga minta berpinda klink Oh ye 6w tak nmpk baby lgi biasanya 9w bru nmpk

2y trước

ouh cm tu ye,,tq sis atas tips nye 🫰🏻..semoga Allah lindungi kita semua 🤲🏻

Insyallah semoga dipermudahkan segala urusan, Tggu 8w+ scan sis, awal ni tak nmpak jnin lagi

2y trước

a'ah tu laa,,ada juga tpkir klu pergi awal² risau blm nmpk apa² lagi..makin hari makin kuat rasa nak tengok baby tp klu t'buru² rugi juga 🤭..muda2han baby sihat² hendakNya..🤲🏻🤲🏻🤲🏻 tq doa nye sis 🥰

sya pun bru 6w . InsyaAllah smoga di permudah kan sgala urusan

2y trước

tq awak,,semoga Allah lindungi awak juga n baby 😊