Betul ke ramai wanita sukakan ni?

Wowww~ Selamat pagi semua✨ Indahnya pagi kalau dihidangkan makanan oleh yang tersayang betul tak😍 Haaah, betul ke ramai wanita sebenarnya dalam diam sukakan pasangan/suami dia memasak ya? Komen sikit😘

Betul ke ramai wanita sukakan ni?
23 Các câu trả lời

selamat pagi min😘 ya 🥰 sbb biasanya bila husben masak selalu sedap..xpnh xsedap..mana bdn xnaik🤣🤣🤣🤣mkn bertambah2 jdnye..hehee ..ilang dh makan suku2 spruh .😆😆🤣🤣🤣pagi ni tuk sarapan kami sekeluarga husben buat mee goreng mamak..nyum3.. 🤤🤤🤤😋

ya, sebab husband masak dgn sungguh2.. ada certain resepi bila saya masak dah sedap, tapi bila husband masak lg sedap.. cth bubur ayam shiitake.. sbb resepi tu dia yg create

ya, orang laki klo msk mmg sedap..fav klo suami msk ns goreng dan ayah pun pnd masak jugak..

A..ya.sbb org laki ni msakkan dia lebih sdap dr pmpuan😅

A. Ya, setiap kali dia masak, saya ambil gambar 😅

A-yaa🥰❤️

A-ya suka sngt

ya🥰

X suka

A. ya