CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!

WOW, tinggal 2 hari sahaja lagi! Giveaway hari ke-7 kami nak beri anda botol susu dari MAM. Jawab trivia mudah dan jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-botol-susu-dari-mam/1774

CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!
172 Các câu trả lời

Jawapan : B (rata) Semoga ada rezeki anak mama baby alya zalika untuk guna botol jenama MAM

Jawapan : B (Rata) Unique flat shape – like mom’s breast during breastfeeding ❤️

Jawapannya adalah D - Bulat semoga ada rezeki buat penghuni rahim pertama saya ❤🥰

A. Lengkung Baby saya hingga hari ini 1Tahun lebih masih menggunakan puting dari MAM

Jawapan : B (Rata) Unique flat shape – like mom’s breast during breastfeeding

B: Rata Mudah mudahan ada rezeki untuk baby first kami nanti InsyaaAllah. Ameen

Jawapan : B rata Semoga ada rezeki Muhammad zayyad rizqi😍😍😍😍

Jawapan : B - Rata Semoga ada rezeki botol baru buat Jebat Al Fatih 🤍

🍼Jawapan: B (Rata)🍼 semoga ada rezeki untuk my first baby❤️

jawapan Saya B rata kerana ia sama seperti waktu baby direct feeding