CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!

WOW, tinggal 2 hari sahaja lagi! Giveaway hari ke-7 kami nak beri anda botol susu dari MAM. Jawab trivia mudah dan jangan lupa sertai di sini ya: https://community.theasianparent.com/contest/jawab-trivia-menang-botol-susu-dari-mam/1774

CHRITSMAS GIVEAWAY: Jawab Trivia & Menang Botol Susu MAM!
172 Các câu trả lời

Answer: B ( Rata) Heard so much about MAM bottles from the parenting group on social media, would gladly love to try it for our upcoming newborn due in January!

Jawapan : B (Rata) MAM easy start colic bottle didatangkan dengan bentuk simetri RATA yang menelyerupai payudara ibu. Semoga ada rezeki untuk bayi saya ❤️

Jawapan= B (Rata) Selalu nampak feedback yg bagus menggunakan botol anti kolik MAM ne.. teringin nak memiliki untuk si manja kecil sy.moga ada rezeki untuknya.

B.Rata Semoga Ada rezeki untuk baby saya. Botol susu daripada MAM ni sangat bagus untuk baby kolik dan membuatkan baby saya tenang saat menyusu..✔️

2y trước

Semoga ada rezeki untuk puan zulaika

B (Rata) Pengaliran susu yang perlahan boleh mengelakkan bayi dari tersedak susu.Puting MAM mudah dicuci dan putingnya lembut menyerupai payudara ibu.

Answer : B (Rata) MAM Easy Start Anti-Colic Bottle didatangkan dengan bentuk simetri rata yang unik, menyerupai payudara ibu. Semoga ada rezeki 😍

(B) Rata Botol susu MAM mempunyai puting yang lembut seakan payudara ibu. New mom here! Anak saya dah pakai hampir sebulan, kami sangat lovee ❤️

MAM Easy Start Anti -Colic Botte didatangkan dengan bentuk simetri RATA yang unik menyerupai payudara ibu . 🥰 Jawapan nya B . Of course Rata

B: Rata My baby used to the teat very well. Alhamdulillah tak nipple confuse, sgt2 berbaloi. Semoga ada rezeki sy disini Thank you TAP & MAM.

Jawapan : B. RATA MAM EASY START Sesuai untuk bayi berumur 0-6bulan kerana putingnya yang menyerupai puting ibu. Semoga ada rezeki baby saya.