❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Các câu trả lời

A : 2 The chair rotates 360 degrees for 2 ways - Large seat compartment with higher backrest to help baby sit comfortably - The chassis is made of alloy and powder coated firmly and luxuriously - The stroller is equipped with a seat belt system to protect the baby very well - Come with 4 wheels to help reduce pressure, vibration, shake, convenient - The safety lock brake system on the rear wheel ensures the stroller does not slip when it is no longer moving. - Has a convenient UV protection roof (can be folded out after not in use - Foldable, easy to take out, travel

✅Jawapan : C 3 ❤️pertama : boleh adjust 95° ♥️kedua: boleh adjust 145° ♥️ketiga: boleh adjust 175° Samu giken Multifunction 2 way stroller yg menawarkan ciri "Full Cover Canopy' dan mudah digunakan dn diselaraskan supaya bayi lebih selesa apabila keluar berjalan..Memudahkan para ibu bapa guna untuk waktu yang cepat dan jika berdua dgn bayi. ✅Done follow ig asianparentmalaysia& samugiken.. ✅ig sy : nur_awatif23 ❤️Smoga ada rezeki untk ank pertama saya nnti stlah penantian slma 2thn lbih..aamiinn..tq asianparents &samugiken🥰

Dengan lafaz Bismillah semoga ada rezeki untuk saya dan bayi saya memiliki stroller ini . Jawapannya adalah C: kedudukan Stroller Samu giken ini memang best sebab ada 360•, memudahkan lagi kerja kerja para ibu kat luar sana especiallly kalau anak menangis . Setiap ibu pasti gembira apabila berpeluang memiliki stroller dan saya berharap saya adalah salah seorang insan yang bertuah . Thankyou Asian parents selalu mengadakan contest untuk kami para ibu menyertai . Semoga maju Jaya samu giken ❤️ My ig :fzzahyuns_

Bismillah, semoga ada rezeki firstmom 🤍 Jawapan : C (duduk,separa duduk,baring) 👶🏻 🤍 Semoga ada rezeki anak pertama saya untuk menggunakan stroller giken pelbagai fungsi ini 🫶🏻 Stroller pelbagai fungsi ini dapat memudahkan urusan saya sebagai firstmom semasa berada diluar bersama anak saya 🫶🏻 🤍Terima kasih yang teramat banyak untuk aplikasi theasianparents ini. Sangat membantu saya dalam pelbagai aspek dan pertanyaan saya sentiasa terjawab melalui aplikasi ini ! 🥰🥰 Instagram : nrulnfsh

Jawapan: C) 3 - 95* duduk - 103* separa duduk - 175* baring Samu Giken Stroller ni jenis 360^ so mommy tidak perlu nak ubah kedudukan anak lagi lagi waktu berjalan ke mall dsb. Mudah je untuk anak tidur, anak duduk tengok kawasan sekeliling dan separa duduk. 🥰😍 Semoga ada rezeki saya untuk baby kedua selepas keguguran baby pertama. Stroller ni membantu sangat untuk anak and mommy. Mudah! 🤩 Senang lipat dan senang laras. Mudah kerja mommy and daddy kalau ada Samu Giken ni. ♥️ instagram: nurshaffy

𝑱𝒂𝒘𝒂𝒑𝒂𝒏 : 𝑪. 3 𝑩𝒆𝒍𝒊 𝒍𝒂𝒃𝒖 𝒃𝒆𝒓𝒔𝒂𝒎𝒂 𝒌𝒆𝒃𝒂𝒃, 𝑩𝒂𝒚𝒊 𝒄𝒐𝒎𝒆𝒍 𝒏𝒂𝒌 𝒎𝒂𝒌𝒂𝒏, 𝑱𝒂𝒘𝒂𝒑𝒂𝒏 𝒎𝒖𝒅𝒂𝒉, 𝒑𝒆𝒕𝒊𝒌 𝒋𝒂𝒓𝒊 𝒑𝒖𝒏 𝒃𝒐𝒍𝒆𝒉 𝒋𝒂𝒘𝒂𝒃, 𝑩𝒐𝒍𝒆𝒉 𝒅𝒊𝒍𝒂𝒓𝒂𝒔𝒌𝒂𝒏 𝒔𝒆𝒉𝒊𝒏𝒈𝒈𝒂 3 𝒌𝒆𝒅𝒖𝒅𝒖𝒌𝒂𝒏. Done follow 🥰🥰🥰🥰

Samu giken multifunction 2 way stroller menawarkan ciri " FULL - COVER CANOPY " yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan ❤️ jawapan saya : 3️⃣ 🤍 saya perlukan stroller untuk memudahkan saya membawa anak saya since berat dia sekarang 10 kg & kesana sini berdukung . kalau ada stroller sangat memudahkan saya . Semoga ada rezeki anak saya , amin ❤️ thankyou asian parent & samu giken untuk give away ni , done follow di instagram . ig saya @slayuhazirah

Jawapan: 📌C) 3 ✅95• (duduk) ✅130• (separa duduk) ✅175• (baring) ✨Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ni sebab memang perlukan stroller untuk bawa anak keluar berjalan. Memang mudah kalau dapat stroller samu giken ni. Boleh laras, senang lipat dan memudahkan sangat kerja mummy kalau keluar berdua dengan baby. ✨Thank you asian parents & samu giken for this giveaway ❤️🫶🏻🥰🫶🏻 ✨INSTAGRAM: farahnizam