❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Các câu trả lời

Jawapan: C Samy Giken Multifunctional 2 Way Stroller Extra Safety 360 Rotating Full-Cover Canopy dengan panjang arc 88cm yang boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu : 95 degree, 130 degree dan 175 degree. Done fllow both .. Semoga ada rezki utk my frst baby 🥹🤍

Jawapan: C (3) Samu Giken Multifunctional 2 Way Stroller Full Cover Canopy boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu: Sitting Mode - Boleh dilaraskan dalam 2 (kedudukan biasa & kedudukan dalam 45 degree) Lying Mode - Boleh dilaraskan 1 (full 170 degree seat laydown)

JAWAPAN : A. 2 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri 'Full-Cover Canopy' yang membolehkan ia dilaraskan sehingga _ kedudukan. Done follow ✅ Ig: bebyeykaa Semoga rezeki anak saya dan dipermudahkan urusan 🤲🏻🫰🏻 love samu giken ❤️❤️

Assalamualaikum . Jawapan saya adalah : C. 3 Sami Giken Multifunctuon 2 way stroller boleh dilaraskan 3 sudut kedudukan iaitu 90/130/175 darjah . Done follow di IG @fathinblh_ Semoga ada rezeki anak sulung saya Ahmad Shakil Faliq untuk merasai stroller ini ☺️

Hi Asian Parent & Samu Giken ⚡️ Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri ‘Full-Cover Canopy’ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan sepanjang lengkuk 88 cm. Jawapannya adalah C iaitu 3. Semoga ada rezeki untuk anak saya. Aamin 🤍

jawapan A ❤️ Being a mom was not easy and toughful., Yes,i'm tired & stress doing like never ending housechores,repeating and non-stop ..I must stay positive,healthier & happy.. may the Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller can rescue me & make my baby new life..

Jawapan saya : C)3 🍃Samu Giken Multifunction 2 way boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu duduk, separa, baring. 🍃Semoga ada rezeki anak pertama saya, boleh bawa jejalan dengan mudah & memberi keselesaan pada bayi saya, terima kasih☺️ Ig :xmyxr

❤JAWAPAN: A. 2❤ . .Ke Alor Setar berjalan kaki, Badan letih naik pedati, Kalau memang sudah rezeki, Hadiah pasti kan ku dapati 😍✨ Wahh awan pada matahari, Matahari bersinar, hujan berhenti, Mari kawan join giveaway ini, Hadiah giveaway sudah menanti😍💞

Jawapan : A - 2 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri “Full-Cover Canopy” yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 2 kedudukan . Kedudukan 1 - 45CM untuk duduk Kedudukan 2 - 90CM untuk baring Semoga ada rezeki untuk our first baby 💕 Aamiin

Jawapan C Semoga menjadi satu rezeki yang besar buat anak lelaki saya berusia 1 tahun 3 bulan. Mudah mudahan ada peluang anak saya guna stroller Samu Giken. Brand ni sangat bagus dan keperluan anak anak semua🥰🥰 Done follow asian parents dan samu giken ✅