❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!

😲🤩 WOW! Siapa je yang tak suka bila ada produk FREE, betul tak? Jadi, anda WAJIB sertai peraduan mudah ini jika ingin bawa pulang Multifuction 2 Way Stroller dari Samu Giken ini! Cepat, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

❤️‍🔥 Stroller PERCUMA Untuk Anda dari Samu Giken!
763 Các câu trả lời

Jawapan saya adalah ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ C ) 3 Samu Giken Multifunction 2 way stroller menawarkan ciri "Full Cover Canopy" yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. Done follow di IG IG saya : mashitah_hamid87 Semoga ada rezeki untuk anak saya Arissa Uzma memenangi peraduan ini..

JAWAPAN SAYA C . 3 Samu Giken Multifunction 2Way Stroller mempunyai Full-Cover canopy dengan panjang lengkok 88cm, menawarkan Pelarasan 3-kedudukan, dan boleh dilepaskan dengan cepat. Done Follow di ig @nvrldien Semoga ada rezeki buat anak pertama saya yang bakal lahir pada mei 2024 ❤️🤲🏻

Jawapan : C -3 Samu Giken Multifunctional 2 way stroller full-cover Canopy boleh dilaraskan sehingga 3 kedudukan iaitu:- Sitting Mode- boleh dilaraskan dalam 2 iaitu kedudukan biasa dan kedudukan dalam 45 degree Lying Mode- boleh dilaraskan 1 ( full 170 degree seat laydown) IG: @jacqlyne_lyne

Jawapan : ➡️ C) 3 Semoga ada rezeki anak saya untuk dapatkan stroller from samu giken ini. Stroller yang boleh laras dan mudah lipat juga senang dibawa kemana sahaja dan juga memudahkan kerja ibubapa . Thank you asian parents & samu giken for this giveaway ❤️ Instagram : eirrantsha

Hi, jawapan saya C.3 Samu Giken Multifunction 2 Way Stroller menawarkan ciri ‘Full-Cover Canopy’ yang membolehkan ia dilaraskan sehingga 3 kedudukan. The full-cover canopy with an 88cm arc length, offers 3-position adjustment, and can be quickly released. Done follow di IG IG: hanz.arfan