Cuti maternity

Hi, working mommies! Nak tanya masing2 mula cuti maternity berapa weeks before due ya? Saya due 3/4/2023 tapi badan dah tak larat😭

2 Các câu trả lời

Last trimester memerlukan ibu berehat dlm waktu yg banyak.. Supaya nanti kekal bertenaga,. Sebaiknya kalau rasa dah x larat,.. Boleh la start ambil cuti....Semoga dipermudahkan

Saya 36W dah start apply cuti.. sbb kena bersalin sblm 38W.. Alhamdulillah dah bersalin pd 37W3D.. masuk 3rd trimester mmg x larat nak pergi kerja dah 🥲