Alahan Teruk dan Hilang Selera Makan

Wife sy dah nak masuk minggu 12. Tapi dr awal2 pregnant sampai sekarang dia tak lalu makan. Alah dia jgn ckpla. Memang teruk. Kalau makan pun mcm nasi ke dlm dua sudu je yang lalu makan. Selalu makan apa pun muntah. Bila muntah dia sakit sgt perut dia. Skrg berat dia turun sgt. Muka cengkung. Sy suggest nak bg mkn apa2 pun dia taknak. Nak paksa makan pun serba salah sebab dia taknak. Susu ibu mengandung pun dia tak lalu minum. Sy kesian tgk dia tanggung semua ni. Dgn kerap rasa tak selesa. Tido tak lena. Mlm2 kerap terjaga. Duduk pun tak senang. Maaf ni anak pertama kami. Sy risau sgt tgk keadaan dia mcm ni risau jgk keadaan baby. Mohon bantuan. Sy risau sgt🙏🏻#pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

Sy mcm tu jgk smpai kena admit wad masok air. berat turun semua. masok 15w dh kurang. tp selera maseh tiada. tp scan baby ok je besarnya

2y trước

Alhamdulillah. Bgusla mcm tu. Semoga dipermudahkan urusan sis. Sy harap wife sy pn nanti makin ok bila masuk 2nd trimester.